Najdu zajímavý článek, ale zrovna nemám čas ho číst. Tak si ho šoupnu do kapsy a přečtu později, až bude vhodná příležitost. Kapsou myslím samozřejmě službu Pocket.

Znáte Pocket? Ve zkratce – je to služba, kam si na jednu hromádku můžete strkat zajímavé články, stránky nebo prostě věci, na které zrovna nemáte čas a chcete se k nim v budoucnu vrátit. Můžete je tagovat a lépe se v nich později orientovat. Můžete články číst přímo v Pocket.

Firefox

Na PC rád Pocket používám ve spojení s prohlížečem Firefox. Přes jedno tlačítko jednoduše šoupu články do kapsičky a později se k nim vracím. Horší je to na telefonu, protože používám minoritní platformu – Windows Phone. Oficiální aplikace Pocket pro ně není. Pro Android a iOS samozřejmě je, mrkněte se sem.

Naštěstí existuje alternativa a to velice povedená aplikace – Poki. Funguje to velice jednoduše. V telefonu dám sdílet, vyberu kam – Poki for Pocket a je to. Později se na PC k němu mohu vrátit nebo využít čtečku v mobilu. Varianta pro Windows 8.1 a Windows 10 je také k dispozici.

Poki

Odkaz: Poki for Pocket pro Windows Phone 8.1 / Windows 8.1 / 10
(na každém zařízení se otevře ve správném Store)