Coolhousing vždy patřil ke špičkovým českým datovým centrům. Za poslední roky se však posunul tak daleko, jak by očekával jen málokdo. Nabízené služby a bonusy poskytované k nim se dají jen těžko srovnávat s konkurencí. Pojďte s námi absolvovat rychlou exkurzi do moderního datového centra.

Coolhousing se v oboru pohybuje již od roku 2003, má vlastní serverovnu v centru Prahy se zálohovaným napájením a dvojitě zálohovanou internetovou konektivitou. Obsluha je v datovém centru přítomná non-stop, takže se tady každý problém začne okamžitě řešit. Zákazníkům je zdarma dostupný neomezený přenos dat, něco jako faktury za překročení limitu v Coolhousingu neexistuje.

Hlavní lákadla? Scrubbing centrum a Anti-DDoS

Už nějaký ten pátek Coolhousing boduje dvěma svými technologiemi. Tou první je scrubbing centrum, čili čistící stanice, která v reálném čase analyzuje veškerý provoz a ten škodlivý odfiltruje. K zákazníkovi tedy přijde jen neškodný provoz očištěný od všech potenciálních hrozeb.

Ostatně každý zákazník dostane už v základu basic Anti-DDoS ochranu a může si připlatit i za lepší. Říkají vám něco pojmy jako šedá zóna, bezpečná síť FENIX či ochrana proti zahlcení připojení? Všechny tyto špičkové technologie Coolhousing provozuje.

Od září jsou efektivita a rychlost ještě lepší

Po půl roce optimalizování infrastruktury Coolhousing otevřel úplně novou éru služeb. Zavedl lepší síťovou infrastrukturu, vylepšil Anti-DDoS ochranu i scrubbing centrum, díky čemuž je schopný čelit útokům v řádu stovek GB za sekundu. Připojení je rychlejší, konektivita bezpečnější, díky Spine & Leaf topologii můžeme mluvit o režimu high availability (HA). Celé datové centrum je plně redundantní.

Coolhousing

Rychlost, neprůstřelnost a virtualitu mohou zákazníci sami zažít

Nové technologie samozřejmě přináší spoustu nových služeb pro zákazníky. Zatím si budeme muset počkat, Coolhousing se chystá zveřejňovat je postupně. Jedna velká zajímavá akce už ale běží a potrvá až do poloviny října. Kdo si objedná virtuální servery, bude mít možnost zažít virtuální realitu, k neprůstřelnému Anti-DDoS se váže projížďka tankem a k rychlému dedikovanému serveru jízda Ferrari. Každý měsíc získají zážitek tři klienti s největší realizovanou objednávkou.

Je radost vidět, že i u nás v Česku dokážeme udávat technologické trendy!