Při práci s podnikovými Office 365 budete pravděpodobně velmi mnoho času trávit v aplikaci Outlook. Při práci s emaily, agendou v kalendáři a případně se správou úkolů. I když zrovna úkoly je lepší synchronizovat s úkolovníkem Microsoft To-Do, ale o tom třeba někdy příště.

Jak si mírně zpříjemnit práci s Outlookem, ve kterém trávíte tolik času? Zvolte si barevný motiv, který vám bude nejvíce vyhovovat. Změna motivu se netýká jen Outlooku, projeví se v celých Microsoft Office 2016. Nicméně pro práci s Outlookem je změna motivu zásadní, například při tmavém motivu je tato aplikace mnohem přehlednější.

Změna motivu Office

Otevřete jakoukoli aplikaci Microsoft Office. Zvolte Soubor a Účet Office. V menu uvidíte položku Motiv Office, kde si již vyberete pro vás nejlepší motiv. Doporučuji zkusit Tmavě šedý nebo Černý. O řádek výše si můžete ještě vybrat Pozadí Office, což je jen drobná estetická záležitost.

Ke změně motivu se dostanete také jinou cestou. Soubor, Možnosti a Vlastní nastavení Microsoft Office. Výsledek je stejný.

 

S jakým motivem se vám v Office pracuje nejlépe?

Vyzkoušejte plán Office 365 Business Premium na 1 měsíc zadarmo. Registrujte se zde: Zkušební verze Office 365 Business Premium a napište mi přes kontaktní formulář. Rád vám pomohu se zprovozněním služby.