Žijeme v době, kdy jakmile někdo není vidět na internetu, jako by neexistoval. SEO, PPC, sociální sítě, a přirozeně především osobní stránky, to vše jsou věci, bez nichž se firma, umělec či živnostník prakticky neobejde.

A zatímco okolo roku 2000 vám ještě stačil jednoduchý web, vyrobený svépomocí, v dnešní době je již standard úplně jinde.

Jak dosáhnout profesionálních výsledků, když jsem laik?

Možná to nebudete chtít slyšet, ale neexistuje jednoduchý návod. V konkurenci jedinců, kteří se tvorbou webu, sledováním jeho vývoje a online marketingem zabývají celý život, neobstojíte po pouhém přečtení několika instrukcí. Nejlepší proto je objednat si stránky na klíč právě u takového profíka. S jeho výběrem vám již poradit můžeme. Protože každá stránka plní trochu jinou funkci, ideální pro vás bude takový webdesigner, který má již zkušenosti konkrétně ve vašem zaměření. Hodně napoví pozitivní reference a životopis, z nějž jasně vyčtete mnohaleté úspěchy.

Perfektní web? Přece ten váš

Klíčem k úspěchu je neustálá komunikace s tvůrcem vašeho webu. Správný webdesigner analyzuje, radí, ptá se a hledá společná řešení. Výsledkem budou stránky, které dokážou zaujmout, jsou přehledné, plní svůj účel a neustále se vyvíjí v souladu s vašimi požadavky. Nedílnou součástí práce zkušeného webdesignera je mimo jiné optimalizace webstránek pro internetové vyhledávače (SEO), aby se dostaly ke správnému okruhu lidí. Zajímá-li vás tvorba www stránek Plzeň, hledejte pomoc u ostříleného webdesignéra Jaroslava Voldřicha, který má ve svém portfoliu kromě tvorby webu také internetový marketing. To je ideální kombinace pro vytvoření atraktivních stránek, které k vám přitáhnou klienty.

Webové stránky pro obce a turistický ruch na Plzeňsku

Vzpomínáte si na naše tvrzení, že každý typ stránky plní jiný účel, takže vyžaduje i jiný přístup? Jaroslav Voldřich má specializací hned několik: tvoří či přetváří firemní webovky, osobní weby, weby různých institucí… Jeho doménou je však oblast stránek měst a obcí. Webové stránky pro obce mají svá vlastní specifika. Musí na nich být uvedena řada informací a přitom je nutné, aby zůstaly zcela přehledné a snadné na ovládání. Báječným bonusem pak je, když sám autor stránek v daném regionu bydlí a může se opírat o vlastní vědomosti.