Už jste slyšeli o chemtrails? Pravděpodobně ano, nelze tomu zcela uniknout. Celosvětové spiknutí elit a snaha ovlivnit myšlenky lidí, zasévat nemoci, měnit počasí a kdo ví, co ještě. To vše si pod létajícími stroji s nádržemi plných chemikálií můžete představit.

Vezmu to hezky od začátku. Víte, co je to kondenzační stopa (Contrail)? Jasně, každý odjakživa známe bílou stopu, kterou za sebou na obloze zanechávají proudová letadla letící ve výšce něco kolem deseti kilometrů. Délka a trvanlivost kondenzační stopy pak ještě závisí na aktuálních atmosferických podmínkách (teplota, vlhkost, tlak). To je tak nějak zkráceně oficiální vysvětlení. Lidé se naštěstí s tímto vysvětlením nespokojili a pátrali po skryté pravdě. Jak je možné, že někdy kondenzační stopa vydrží i celý den a s každým dalším letadlem přibývá na obloze další a další? Ona to nakonec asi nebude jen voda a ledové krystalky…

Existuje celá řada nezvratných důkazů a svědectví, že některá letadla mají skryté nádrže plné různých chemikálií či směsí s nanočásticemi kovů. Látky vypouštějící se z nádrží se promíchají s atmosférou a padají na hlavy obyvatel měst. Může to být snaha o redukci populace, snaha změnit myšlení lidí a nebo ovlivnit počasí v souvislosti s globálním oteplováním. Možností je hodně a lidé, kteří za tím stojí, mají v zásobě jistě řadu dokonalých nápadů jak si obyvatelstvo různými pokusy podmanit.

Chemtrails éro

Naštěstí žijeme v době, ve které se informace šíří velmi rychle. Lidé, kteří prozřeli, se mohou díky internetu a sociálním sítím (zvláště na Facebooku) spojovat a sdílet své poznatky. Monitorovat nebe, sdílet fotky a hlásit, kde se zrovna „práškuje“. Lidová moudrost nezahálela a jsou známé různé obranné mechanismy, jak škodlivé účinky chemtrails snížit nebo úplně eliminovat. Jedním z nich je takzvané octování, kdy se rozprašuje do vašeho okolí ocet nebo se prostě jen nechává odpařovat. Mnohdy to působí dokonce až tak, že na nebi nad vámi se závoje z chemtrails začnou pomalu zjemňovat, čistit a mizet. Samozřejmě záleží na atmosferických podmínkách a množství octu. Užitečných rad na internetu najdete ještě celou řadu, díky bohu za tyto moderní technologie!

Tématu chemtrails není samozřejmě v mainstreamových médiích věnován žádný prostor. Strůjci si to z pochopitelných důvodů nepřejí. Jedině televizní stanice Prima a její reportéři se již v roce 2009 odvážili širokou veřejnost informovat. Díky jim za jejich odvahu! Reportáž je možné shlédnout na Youtube (níže) nebo si ji rovnou stáhnout – Televize Prima informuje o chemtrails (2009).

Věříte v chemtrails a dočetli jste až sem? To je dobře, začnu teď z druhého konce a rovnou vtipem.

A Bůh pravil: „A za letadly se budou tvořit kondenzační stopy.“
Svatý Petr však oponoval: „Ale Bože, nebudou si lidé myslet, že jsou to chemtrails?“
„Ale no tak, jsou to snad kreténi?“

Teď je jasné, že co jsem popisoval výše je moc smutné a vážně jsem to opravdu nemyslel. Řada lidí to s chemtrails ale vážně myslí a to velmi seriózně. Místo aby svůj čas a úsilí věnovali něčemu užitečnému a prospěšnému. Právě díky moderním technologiím zůstávají uvězněni ve své sociální bublině a navzájem se utvrzují o té své jediné správné pravdě. Přirovnal bych jejich snažení ke středověkým honům na neexistující čarodějnice. Čarodějnice, které mohou za jejich nemoci a neúspěchy.

Představte si, že by chemtrails byly realita a pilot by ve výšce deseti kilometrů stiskl tajný knoflík pod palubní deskou svého Airbusu. Aktivoval tak vypouštění chemikálií z ukryté nádrže. Pominu fakt, že by vypouštěný obsah z nádrží měl jiné vlastnosti a tedy i jiný tvar a chování, než kondenzační stopa. A co by takový aerosol nad vašimi hlavami ve výšce deseti kilometrů udělal? Představte si, že vůbec nic. Možná by ty částice nikdy ani nedopadly na zem a proháněly by se na pomezí troposféry a stratosféry hezkých pár let. Pokud by náhodou spadly až na zem, tak to bude na úplně jiném místě a v takové koncentraci, která by šla sotva detekovat. Je to asi jako vzít si rozprašovač, kterým doma vlhčíte kytky a ze sedmého patra jím sprchovat hrající si děti dole na prolézačkách.

Pak tu máme piloty. Dostávají všichni lekce chemtrails už v pilotní škole nebo je to jen pro pár vyvolených pilotů z VIP letky rozprašovačů smrti? A kdo jim plní ty nádrže chemikáliemi? Letištní technici, jsou do toho zapojeni taky! Co teprve samotná letadla. Výrobci letadel tajné nádrže již montují jako standardní výbavu nebo je to příplatková výbava? Co letecké společnosti? Mají kvóty kolik jejich letadel musí mít tajné nádrže a musí plnit normy práškování? Mohl bych takhle pokračovat dál. Nakonec bych zjistil, že do chemtrails je zapojený každý čtvrtý člověk.

Nepředpokládám, že by věřící chemtrailsčan dočetl až sem. Ale kdyby náhodou ano (doufám že ano), tak nechť vyrazí na exkurzi na nějaké letiště. Třeba na naše největší, na letiště Václava Havla. Sám jsem tam byl a je skvělý zážitek vidět běžné fungování velkého letiště. Pokud by měl štěstí, uvidí i tankování letadla a to velmi zblízka. Může zkoumat jestli se tankuje letecké palivo nebo nějaká jiná záhadná směs. Možná by se mohl při prohlídce požární zbrojnice optat namakaných požárníků proč podporují zlo a chrání letadla, která ničí a práškují lidstvo. Až by schytal jednu zleva a druhou zprava, možná by se mu v hlavičce nakonec rozsvítilo.

Podívejme se na to trochu jinak. Vše by šlo přeci zařídit daleko efektivněji a se zapojením minima osob. Co třeba vodovod, máte doma vodovod? Asi zbytečná otázka v našich končinách. No a kontrolujete si doma kvalitu vody? Ne? Hm, žádný chemický rozbor vody, co pijete? Představte si, že existuje několik málo lidí, kteří mají přístup k centrálnímu rozvodu pitné vody pro nějaké velké město. A budou podplacení, hodně podplacení. Mají za úkol přidávat do vodovodního řadu nějakou látku, o které netuší, co to je. Přidávají ji takto již léta, v malém množství, ale je tam. Nicnetušící lidé vodu doma pijí, vaří z ní, důvěřují jí. Není tohle daleko efektivnější způsob, jak zasáhnout velké množství obyvatelstva? Zapomeňte na chemtrails, je tu chempipes!

Všechno jsou to samozřejmě kolosální nesmysly. Podobných teorií bych vám vymyslel za pár minut na desítky, založil Facebookové skupiny a sbíral fanoušky jako houby po dešti. Přitom stačí jen trochu, úplně malinko uvažovat.

Protože jsem odvážný hoch, zkusil jsem požádat o členství ve Facebookové skupine Stop Chemtrails (Czech Republic). Popsal bych tuto skupinu asi jako partu fanoušků amatérské fotografie oblohy a odpůrců letecké dopravy. Světe div se, po pár dnech jsem byl přijat. Asi mě málo lustrovali. Jenže čím více jsem pročítal místní příspěvky, tím více ze mě radost a nadšení vyprchávalo. Byl jsem z toho smutný, opravdu. Ta hloupost sršící z každého příspěvku, hrůzostrašný zážitek. Jak to vůbec ti lidé mohou myslet vážně. Pokud se na podobný zážitek cítíte, zkuste se také do skupiny přihlásit. Jestli ovšem neradi opouštíte komfort a pohodu své horko těžko udržované sociální bubliny, rozhodně nedoporučuji tam lézt. Je tam prakticky všechno – Chemtrails, HAARP, migranti, Zeman, Trump, Putin, Havel, očkování, ilumináti, hodné Rusko, zlé US a ocet. Octa je tam opravdu hodně!

Uklidňuje mě fakt, že těch exotů, co tomu opravdu věří nebude zase tak hodně. Skupina nemá ani 5000 členů a velká část tam snad bude jen na průzkumu nebo pro „zábavu“. Tajně doufám, že tento článek bude mít pro mnohé efekt prozření a ne opačný. Nicméně záplavu hejt komentářů očekávám.

Doporučuji přečíst – Racionálně o chemtrails a vyjádření ČHMÚ a dalších k problematice „chemtrails“

Nasbíral jsem trochu materiálu ze zmiňované facebookové skupiny a doufám, že jsou to všichni trolové, co se jen trolí navzájem.

 

Inéz a Ola nemají rády letadla.

Chemtrails na Facebooku

 

Laura Aurea je nehezky sprostá na kondenzační stopy. Ony za to nemohou Lauro.

Chemtrails na Facebooku

 

Prodávám, spravuji a pracuji s produkty Microsoftu rád. Bill & Melinda Gates Foundation dělají pro dobro světa skvělé věci.

Chemtrails na Facebooku

 

Letadla drží Gabču Gabčulu v šachu.

Chemtrails na Facebooku

 

Maria Hilarion by byla nejraději, kdyby každý měl kolem baráku příkop, příkop po okraj naplněný octem!

Chemtrails na Facebooku

 

Jakýkoliv jiný názor je ve skupině nepřípustný, Richard už je mimo, mimoň.

Chemtrails na Facebooku

 

Prostě utopené žížaly, k tom už žádný vtípek vymyslet nedokážu.

Chemtrails na Facebooku

 

V Americe běžná věc.

Chemtrails na Facebooku

 

Bylo pár dní jasno, takže se to rojilo konspiračními teoriemi, v konspirační teorii! Navíc již mají nové neviditelné chemtrails!

Chemtrails na Facebooku

 

Když je pošmourno, rozlijte kolem sebe ocet a vyjasní se, zaručeně!

Chemtrails na Facebooku

 

Nový druh mraků! Ano, přesně tak. Odkaz na ČT24.

Chemtrails na Facebooku

 

Bez komentáře.

Chemtrails na Facebooku

 

A ten nejlepší nápad jsem si nechal nakonec.

Chemtrails na Facebooku

 

Přátelé, vybavte se octem!