Aplikace Outlook 2016 v rámci předplatného Office 365 dostává každý měsíc drobné aktualizace, kterých si uživatel ani nemusí na první pohled všimnout. Novinku rozdělení doručené pošty na prioritní a další tentokrát žádný uživatel pravděpodobně nepřehlédne. K čemu to je tedy dobré?

Outlook pomáhá s organizací pošty a snaží se určit, jaká zpráva je pro vás důležitá a kterou je možné odložit k vyřízení na později. Ta je pak přístupná ve složce Další. Rozdělení je snadno dostupné ve složce Doručená pošta v záložkách Prioritní a Další. V záložce Další zpravidla končí zprávy odesílané automaty – jako jsou reklamní sdělení, reporty, informační zprávy a podobně. Ne vždy se automatické zařazení povede a je tedy možné si určit, kam bude konkrétní zpráva příště zařazena.

Funkce prioritní pošty umožní soustředit se na důležitý obsah a nenechat se vyrušovat nedůležitými zprávami. Každému tohle rozdělení ale nemusí vyhovovat, tak může funkci prioritní pošty snadno vypnout.

V aplikaci Outlook 2016 přejděte na Zobrazení a tam najdete tlačítko Zobrazit prioritní doručenou poštu.

Ve webové aplikaci Outlook přejděte do Nastavení > Pošta > Rozložení a Prioritní doručená pošta.

Další užitečné informace o prioritní poště najdete na stránkách podpory Microsoftu – Prioritní doručená pošta v Outlooku a Vypnutí prioritní doručené pošty.

Novinkou lednové aktualizace kancelářského balíku Office 2016 jsou další možnosti třídění pošty pro uživatele, kteří nepoužívají funkci prioritní pošty. Přibyl filtr nepřečtených zpráv nebo vyhledání pošty, kde byl uživatel zmíněn.

 

Vyzkoušejte plán Office 365 Business Premium na 1 měsíc zadarmo. Registrujte se zde: Zkušební verze Office 365 Business Premium a napište mi přes kontaktní formulář. Rád vám pomohu se zprovozněním služby.